DJ LOTTERS - CLASSIC DISCO PARTY!>>

2018.08.01

Lotters Krisztán a legendás '90-es évektől a mai Clubslágerekig vonultatja fel az elmúlt 20 év legnagyobb slágereit!

DJ Lotters több mint 25 éve elismert és jeles képviselője a szakmának, népszerű TOP (DJ/Producer) lemezlovas, rádiós, TV-s műsorvezető és a mai napig is aktív részese a Club életnek.

Az Ország legnagyobb Retro Discojának, a REMIX RETRO DISCO  PÉNTEKI Házigazdája lett 2016-ban, ahol az elmúlt 30 év TOP Slágereivel hódította meg a Club/Disco zenéit kedvelő közönséget.

RETROPOLIS DISCO, SOHO LONDON, B SEVEN, LIVING ROOM,CLUB 76, GRUND CLUB (LOTTERS LEGEND'S PARTY-k!) valamint ezzel párhuzamosan teltházas vidéki '90 CLASSIC DISCO PARTYSOROZAT indult, mely a mai napig méltán nagy sikernek örvend az ország különböző Clubjaiban!

2001-ben jelent meg DJ Lotters  első mix albuma a Warner-Magneoton gondozásában a DISCOSENSATION. Többek között 2006-ban megjelent a harmadik kislemeze, a LOTTERS VS. DORINA - VINNÉLEK, melyet Galambos Dorina énekelt, és felkerült a MAHASZ Top 10 -es listájára is!

DJ LOTTERS CLASSIC PARTY DISCO PARTY - MEGRENDELÉSE:

Mire kérhet ajánlatot?

- Komplett fesztivál rendezésére és lebonyolítására.

- Színpad, fény és hangtechnika, tűzijáték, fényfestés.

- SztárDJ-k, koncertek, előadók, sztár fellépők bookingolására.

- Drog - mentes Maraton, sportesemény leszervezésére.

- 3000 adagos óriás bográcsban helyi jellegzetes ételek elkészítésére.

- Retro video disco sztár fellépőkkel, video kivetítéssel, interaktív játékokkal.

- EGÉSZSÉGNAP: Ingyenes egészségügyi szűrések. Hasznos életmód tanácsok, értékes ajándékok, kreatív programokat, "Főzz velünk, reformul!"

Rendezvényszervező csapatunk: