DJ DOMINIQUE ARANYLEMEZT AJÁNDÉKOZOTT A RETRO MÚZEUMNAK!

2019.08.25

Várkonyi Attila (DJ Dominique) egy olyan aranylemezt hozott relikviaként, melyen csak Magyar dalok szerepelnek, 2014-ben lett ez a mix aranylemez.

Várkonyi Attila az Arany Korszak Retro Sztárparádé c. műsorban adta át relikviáját a Retro Múzeumnak. Köszönet érte!

1980. DJ Dominique Szegeden elkezdi pályafutását...

Retro és a kezdetek Első lemezlovas tevékenysége már gimnáziumban megmutatkozott, bár a szó igazi értelmében vett buliját az egyetemen, a kollégium alagsorában rendezte. 

1985 óta lemezlovasként és ceremóniamesterként is dolgozik, DJ Dominique néven. Az első igazi rezidens helye a debreceni Új Vigadó volt de ezzel párhuzamosan az összes egyetemi buli helyszínen megfordult Debrecenben és környékén. Igazán az Államokban kezdett el először CD-ről zenélni, óriási dolog volt ez akkoriban. 

Miután haza jött, megalapította a Fergetegparty-t, mely a City Rádiós bulik keretein belül kelt igazán életre, majd a Juventus Rádió alatt lett országosan is ismert. 

Külföldre is eljutottak, pl. Amerikába, Csehországba, Görögországba. Itthon az összes nagyszabású hazai roadshow-n részt vett, pl. Juventus, RTL, Tower of Power, Z+ roadshow, MTV Roadshow. 

Számtalan hazai és világhírű koncertfellépő előtt és után szerepelt, mint MC és DJ. Zenélt Dr Alban, Michael Jackson, Captain Jack, The 'Cause, legutóbb Emilia, illetve a Cascada koncertjén. 

A Kapcsolat napon százezres tömeg előtt szerepelt. Dolgozott együtt Hevesi Tamással, a Happy Ganggel, de írt dal az Ámokfutóknak is. 

A 90-es években rendszeresen fellépett a Highlifeban és a Haligaliban is. Hosszabb időt töltött a Music Cornerben, a Citadella Dance Hallban, nagyon emlékezetesek a nevéhez fűződő Széchenyi Kertben, a Soho Londonban, az Alcatrazben, és a Retropolisban rendezett bulik is. 

Ismert jelmondata: "Minden jóra fordul, csak egészség legyen!"

Retro Sztárparádé DJ. First Lady-vel!

Vendégeink: Túri Lajos Lui- énekes, zenész, zeneszerző, - Schupp Gabi - énekes, - színművésznő, - DJ Dominique - Várkonyi Attila - DJ, Producer, rádiós szerkesztő Műsorunkban kiderül, hogy Várkonyi Attila Dominique, 1980-ban még szalagos magnón kezdte a DJ szakmát, Turi Lui az egyetlen Magyar énekes, aki elnyerte a zenei Grammy díjat, Schupp Gabi, pedig a retro musicalek nagy rajongója. NYEREMÉNYJÁTÉK ismét értekékes nyereményekkel, nézzétek velünk a Retro Sztárparádét CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT 21 ÓRÁTÓL a Hatoscsatornán!