IDŐUTAZÁS AZ ARANYKORSZAKBA!

A legenda szerint valamikor régen, a teremtés hajnalán az emberiség tökéletes boldogságban élte életét itt a Földön... Ha nem is az Ókori aranykorszakot, de műsorainkkal a diszkó és varieté méltatlanul mellőzött szereplőit idézzük vissza. Várjuk tehát e régi romantikus éjszakai élethez szokott megrendelőinket és vendégeinket!

Addig is legyen veletek a Béke, a Szeretet és a ZENE!

EGÉSZSÉG FELMÉRŐ BUSZ:

  INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉS RENDEZVÉNYEINKEN!

Szűrések, hasznos életmód tanácsok, értékes ajándékok, kreatív programok. "Főzz velünk, reformul!" bemutató főzést és kóstolót, Béres Cseppet és ÉLETIGENLŐK rákellenes életmódmagazint ajándékoznak minden egészségtudatos érdeklődőnek.


DROGMENTES MARATON:

Hasznos emény az Ön rendezvényén! Nem csak Magyarországon, de egész Európában is a legnagyobb sporttal egybekötött drogmegelőző kampány. Az előadások mellett a fiatalok további kérdéseikre az ingyenes felvilágosító füzetekből kapják meg a választ. Célunk, hogy minél több fiatal tudjon drogmegelőzést kapni.

ÖNVÉDELMI ÉS HARCMŰVÉSZETI BEMUTATÓK:

Önvédelmi látványos színpadi bemutatók a rendezvényeinken különböző a harcművészeti ágak mestereivel!

Szintén részt vesznek rendezvényeinken a Rendészeti Kiképzők Szövetségének képviselői, izgalmas műsornak is beillő fellépéseikkel bemutatókkal.

FÉNY ÉS HANGTECHNIKA, FÉNYFESTÉS, TŰZIJÁTÉK BÉRLÉS

MŰSOR, RETRO DISCO RENDELÉS, DJ BÉRLÉS

Gergely Róbert eMeRTon-díjas színművész, énekes, rendező. Első önálló popzenei próbálkozása az Emanuelle c. dala, mely minden várakozást felülmúlt, egy csapásra ismert és sikeres lett.

Takáts Tamás magyar rock- és bluesénekes, dobos és gitáros, aki jelenleg (2018-ban) három zenekarban játszik, a Karthago, az East, valaminta Takáts Tamás Blues Band tagja.

Delhusa Gjon EMeRTon-díjas zeneszerző, dalszerző és énekes. Mindössze 18 éves volt, amikor 1971-ben a Táncdalfesztiválon előadta a Hegyek Lánya című dalát, aminek köszönhetően az ország azonnal megismerte a nevét.

Jelen korunk egyik legjobb rock-blues fuvolistája, énekese, dal- és szövegírója, zenei szervezője Török Ádám, a műfaj hazai ősmotorja, egyik legkiemelkedőbb egyénisége. 2018-ban 70 éves és 50 éve van a színpadon.

Szolgáltatás megrendelése

Mire kérhet ajánlatot?

- Komplett fesztivál rendezésére és lebonyolítására.

- Színpad, fény és hangtechnika, tűzijáték, fényfestés.

- SztárDJ-k, koncertek, előadók, sztár fellépők bookingolására.

- Drog - mentes Maraton, sportesemény leszervezésére.

- Harcművészeti bemutatók.

- 3000 adagos óriás bográcsban helyi jellegzetes ételek elkészítésére.

- Retro video disco sztár fellépőkkel, video kivetítéssel, interaktív játékokkal.

- EGÉSZSÉGNAP: Ingyenes egészségügyi szűrések. Hasznos életmód tanácsok, értékes ajándékok, kreatív programokat, "Főzz velünk, reformul!"