MŰVÉSZEK ÉS RELIKVIÁK

AZ ARANY KORSZAK RETRO MÚZEUM SZÁMÁRA AZ ALÁBBI MŰVÉSZEK ÉS PRODUKCIÓK RELIKVIÁIT GYŰJTÖTTÜK ÖSSZE (a tejesség igénye nélkül).

Varga Miklós relikviája a Safari együttes ritkaságnak számító bakelit lemeze 1984-ből. A Svéd-Magyar koprodukcióban készült bakelit lemezen híres zenészek közreműködnek, többek között Janne Schaffer az ABBA kísérőzenekarának szóló gitárosa is.

Horváth Edina, az Abbasolut ABBA tribute band énekesnője egy olyan fellépő ruhát ajándékozott múzeumunk számára, melyben a két énekesnő Agnetha Åse Fältskog és Anni-Frid Lyngstad gyakorta fellépett.

A jeles gitáros, humorista, kabaré szerző, Orbán Johnny egy 20 cipzáros fellépő mellénnyel gazdagította a Retro Múzeum relikviáinak számát. A humorista azért egy viccet is elsütött: ezek itt kérem nyugodt cipzárok... némelyiket semmivel nem lehet felhúzni. :-)

Takáts Tamás magyar rock- és bluesénekes, dobos és gitáros, aki jelenleg is 3 zenekarban játszik (2018-ban) a Karthago, az East, valaminta Takáts Tamás Blues Band tagja.

Együttműködő partnerek, adományozó művészek, jelentkezését várjuk:

Pop és sanzon énekesek, zenekarok, híres DJ-k, revü táncosok, kabaré előadók, humoristák, énekesek, illuzionisták, híres dalszerzők, disco táncosok, musical és operett előadók, hírességek a védnökeink.

Az Arany Korszak Retro Múzeum számára adományozó művészek helyezik el az autogramjukat, a hordozható táblánkon.