LICITÁLNI LEHET A SZTÁROK RELIKVIÁIRA

A híres pantomim DJ és showman egy olyan Dynacord keverőt hozott a Retro Múezumba, melyet több, mint 20 évig használt, többek között a SOTE klubban, ahol 1979-ben óriási lendülettel az ország vezető lemezlovasai közé küzdötte fel magát.

Varga Miklós relikviája a Safari együttes ritkaságnak számító bakelit lemeze 1984-ből. A Svéd-Magyar koprodukcióban készült bakelit lemezen híres zenészek közreműködnek, többek között Janne Schaffer az ABBA kísérőzenekarának szóló gitárosa is.

A legendás Mini együttest 1968-ban alapította Török Ádám. Ő 2018 januárban ünnepelte 70. születésnapját, a Mini pedig az ötvenediket.

Takáts Tamás magyar rock- és bluesénekes, dobos és gitáros, aki jelenleg is 3 zenekarban játszik (2018-ban) a Karthago, az East, valaminta Takáts Tamás Blues Band tagja.

A jeles gitáros, humorista, kabaré szerző, Orbán Johnny egy 20 cipzáros fellépő mellénnyel gazdagította a Retro Múzeum relikviáinak számát. A humorista azért egy viccet is elsütött: ezek itt kérem nyugodt cipzárok... némelyiket semmivel nem lehet felhúzni. :-)

Ringbauer János, DJ Ringó egy régi szalagos magnót ajándékozott az Arany Korszak Retro Múzeumnak, októberi Retro Vido disco műsorunk keretén belül. A relikvia átadás után 1 órás retro disco műsorára táncolhattak a vendégek.