A Koprodukció műsoriroda kínálatában a legnépszerűbb sztár fellépők, komplett koncertek megszervezése, A-Z-ig!

ÉNEKESEK, SZÓLÓ ELŐADÓK MŰSOR RENDELÉS

A '90-es évek egyik sztár lánycsapata, a Bestiák volt.
"Honey - Bee - Bedhy a 3 angyal" legismertebb slágerei - A reggel túl messze van, Fáj még ha néha felhívsz, Álmodj néha rólam.

Vincze Lilla nevét a 80-as években a Napoleon Boulevard énekesnőjeként ismerhettük meg. Karrierjének esszenciális momentuma az 1986-os siófoki Interpop Fesztiválon való részvétel, melyet a zenekar megnyert.

Abebe Dániel az 1999-ben alakult Picasso Branchban bontogatta szárnyait, ezáltal vált az ország legismertebb funky énekesévé.
2000-től a Back II Black együttes tagja volt. Első kislemezük ,,Úgy vártalak" címmel jelent meg, mely hatalmas sikerre tett szert. 2003-ban Voxcar-díjat kaptak a "Zene nélkül mit érek én" dal átdolgozásáért. Ugyanebben az...

Sláger show Csongrádi Katával a RETRO jegyében! Felcsendül a Gedeon bácsi, a Millió rózsaszál, a Zene nélkül mit érek én. További népszerű retro dallamok hamisítatlan nosztalgia hangulat Csongrádi Katával!

A zenekar tagjai: Knapik Tamás-gitár, Kocsis Renáta-ének. Csordás Tibor és Knapik Tamás útjai 2012-ben különváltak így a Fiesta 2013-ban újjáalakult, Kocsis Renivel ketten, illetve igény szerint nagy zenekari formációban is vállalnak fellépéseket!

SASVÁRI SÁNDOR Jászai Mari díjas színművész/énekes
Repertoárja több száz dalt tartalmaz a legismertebb musicalekből, rockoperákból, világslágerekből és saját dalaiból.

Bakacsi Béla nevét az első, 1961-ben meghirdetett "Ki mit tud?" kapcsán ismerte meg a magyar közönség, amelyen saját kategóriájában első helyezett lett.

Delhusa Gjon EMeRTon-díjas zeneszerző, dalszerző és énekes. Mindössze 18 éves volt, amikor 1971-ben a Táncdalfesztiválon előadta a Hegyek Lánya című dalát, aminek köszönhetően az ország azonnal megismerte a nevét.