Védnöki Jelentkezés az Arany Korszak Retro Múzeum szakmai támogatóinak

A RELIKVIÁK ADOMÁNYOZÓINAK IS AZ ALÁBBI ADATLAPOT KÉRJÜK KITÖLTENI!

Tisztelt szakmai védnökünk!

SEGÍTS EGY ÜZENETTEL A MÚLTBÓL!

Nagy szeretettel kérjük fel a 2018. szeptemberétől folyó

Aranykorszak Retro Múzeum Jótékonysági Kiállítás, Aukció és Road Show

elnevezésű rendezvénysorozat erkölcsi és szakmai védnöki tisztségének betöltésére.

A tisztségre jelentkezni az alábbi adatlap kitöltésével lehet. (Bővebb leírás lejjebb görgetve található)

Tevékenységünkhöz a következő területeken kérjük védnöki segítését:

- a rendezvény népszerűsítése: megjelenés a kiemelt rendezvényeken, sajtó, facebook kommunikáció

- kapcsolat rendszer szélesítése: releváns művészek bevonása a rendezvénysorozatba

- adományozóként: a rendezvény koncepciójában leírt relikviák tekintetében

- fellépőként: 1-2 dal, vagy max 15 perces nosztalgia produkció vagy film erejéig a gyűjtés során tartandó rendezvényeinken

- támogatók ajánlása: fővédnök és további szakmai és anyagi támogatók ajánlása a rendezvényhez

A sikeres együttműködés reményében szeretettel,

Szlimák Hajni (DJ First Lady) - kreatív igazgató

info@koprodukcio.hu

Telefon: 06 70 300 3054

A velünk együttműködő sztárok produkcióiból állítjuk össze az Arany Korszak Retro Road show műsorait.

Védnökeinket a honlapunkon fel fogjuk tüntetni, illetve kérjük külön jelezze, ha nem kéri nevének feltüntetését.

Tevékenységünk segítését és rendezvényünk sikere érdekében tett fáradozásod előre is köszönjük!

A rendezvény rövid ismertetése:


A legendás '70-'80-'90 - es évek sztár fellépőinek relikviáiból szervezzük azt a jótékonysági gyűjtést, melynek 2019. szeptemberétől kezdjük meg árverezését, elektronikus felületeinken.

A méltán híres pop zenészeket, énekeseket, a revü és varieté hajdani fellépőit, valamint retro diszkósokat is bevonjuk a rendezvény sorozatba (akik a Rock Múzeumból esetleg kimaradtak) pl. kabaré előadók, humoristák, illuzionisták, híres dalszerzők, disco táncosok, musical és operett előadók, artisták stb. Igyekszünk az örökösöktől beszerezni a már elhunyt sztárok ereklyéit is (pl. Máté Péter vagy Szenes Iván kottáit, Benkó Sándor fellépő ruháját, Alfonso csíkos trikóját stb.)

JÓTÉKONY CÉL:

A rendezvényeken történő árverés bevételeiből VÉDNÖKEINK, és az EJI (Előadóművészi Jogvédő Iroda) közreműködésével olyan rászoruló előadóművészeket támogatjuk, akiket közösen választanak ki.

A RENDEZVÉNY SOROZAT MENETRENDJE:

2018. szeptember 29-től minden szombatonként 10 héten keresztül folyt az adományozó sztárok bemutatása rendezvényeinken! 2019 májusától a Retro Sztárparádé és Retro Múzeum c. TV műsorunkban gyűjtjük tovább a relikviákat.  Adománylevelet kapnak azok a sztárok, akik emlékezetes fellépéseik tárgyi emlékeit jótékonysági kiállításra, és későbbi árverésre felajánlják. Átvételi elismervénnyel igazoljuk annak jótékonysági célra történő átvételét. Hordozható autogram fal őrzi meg az adományozók autogramját.

A kiállítás vándor kiállítás szervezése folyamatosan zajlik. Klubok, művelődési intézmények, önkormányzatok adnak helyt a relikviák bemutatásához. A zenés műsorokkal egybekötött vándor kiállítások 2020 májusától, 2020 decemberéig tartanak majd. Rendezvényeinken az adományozó művészek közül sokan sztárvendégként szerepelnek. A folyamatos szervezés miatt a rendezvény végét hozzávetőlegesen 2020 decemberére, karácsony előtti időszakára irányoztuk be.

2020- nyarától már ROAD SHOW keretében a vándor kiállítást aukciókkal és koncertekkel is egybekötjük.

Adományozó művészeink, védnökök:

Horváth Edina, az Abbasolut ABBA tribute band énekesnője egy olyan fellépő ruhát ajándékozott múzeumunk számára, melyben a két énekesnő Agnetha Åse Fältskog és Anni-Frid Lyngstad gyakorta fellépett.

Komáromi Pisti egy 1999-es (20 éves) 👏relikviát ajándékozott a Retro Múzeumnak! A boros üvegben🍷 két dobverő, a címkén Pisti és Zámbó Jimmy arcképe, egy régi közös fellépés emléke! A bor 20 éves, igazán patinás egyedi relikvia!

Cintula az első Magyar lemezlovas. 1964-ben az Eötvös-klubban működő első magyar disco-klubban, majd 1965-ben a Fővárosi Művelődési Házban az első magyar Magnós Klubban dolgozott.

ŐS HUNGÁRIA RELIKVIA - dedikált kép: Néhai Csomós Péter (Ős Hungária Zenekar) ajándéka, ami most került elő a régi relikviák közül. A Ki mit tud?-on szereplő felállás ("ős"-Hungária) 1967-1969