Védnöki Jelentkezés az Arany Korszak Retro Múzeum szakmai támogatóinak

A RELIKVIÁK ADOMÁNYOZÓINAK IS AZ ALÁBBI ADATLAPOT KÉRJÜK KITÖLTENI!

Tisztelt szakmai védnökünk!

SEGÍTS EGY ÜZENETTEL A MÚLTBÓL!

Nagy szeretettel kérjük fel a 2018. szeptemberétől folyó

Aranykorszak Retro Múzeum Jótékonysági Kiállítás, Aukció és Road Show

elnevezésű rendezvénysorozat erkölcsi és szakmai védnöki tisztségének betöltésére.

A tisztségre jelentkezni az alábbi adatlap kitöltésével lehet. (Bővebb leírás lejjebb görgetve található)

Tevékenységünkhöz a következő területeken kérjük védnöki segítését:

- a rendezvény népszerűsítése: megjelenés a kiemelt rendezvényeken, sajtó, facebook kommunikáció

- kapcsolat rendszer szélesítése: releváns művészek bevonása a rendezvénysorozatba

- adományozóként: a rendezvény koncepciójában leírt relikviák tekintetében

- fellépőként: 1-2 dal, vagy max 15 perces nosztalgia produkció vagy film erejéig a gyűjtés során tartandó rendezvényeinken

- támogatók ajánlása: fővédnök és további szakmai és anyagi támogatók ajánlása a rendezvényhez

A sikeres együttműködés reményében szeretettel,

Szlimák Hajni (DJ First Lady) - kreatív igazgató

info@koprodukcio.hu

Telefon: 06 70 300 3054

A velünk együttműködő sztárok produkcióiból állítjuk össze az Arany Korszak Retro Road show műsorait.

Védnökeinket a honlapunkon fel fogjuk tüntetni, illetve kérjük külön jelezze, ha nem kéri nevének feltüntetését.

Tevékenységünk segítését és rendezvényünk sikere érdekében tett fáradozásod előre is köszönjük!

A rendezvény rövid ismertetése:


A legendás '70-'80-'90 - es évek sztár fellépőinek relikviáiból szervezzük azt a jótékonysági gyűjtést, melynek 2019. szeptemberétől kezdjük meg árverezését, elektronikus felületeinken.

A méltán híres pop zenészeket, énekeseket, a revü és varieté hajdani fellépőit, valamint retro diszkósokat is bevonjuk a rendezvény sorozatba (akik a Rock Múzeumból esetleg kimaradtak) pl. kabaré előadók, humoristák, illuzionisták, híres dalszerzők, disco táncosok, musical és operett előadók, artisták stb. Igyekszünk az örökösöktől beszerezni a már elhunyt sztárok ereklyéit is (pl. Máté Péter vagy Szenes Iván kottáit, Benkó Sándor fellépő ruháját, Alfonso csíkos trikóját stb.)

JÓTÉKONY CÉL:

A rendezvényeken történő árverés bevételeiből VÉDNÖKEINK, és az EJI (Előadóművészi Jogvédő Iroda) közreműködésével olyan rászoruló előadóművészeket támogatjuk, akiket közösen választanak ki.

A RENDEZVÉNY SOROZAT MENETRENDJE:

2018. szeptember 29-től minden szombatonként 10 héten keresztül folyt az adományozó sztárok bemutatása rendezvényeinken! 2019 májusától a Retro Sztárparádé és Retro Múzeum c. TV műsorunkban gyűjtjük tovább a relikviákat.  Adománylevelet kapnak azok a sztárok, akik emlékezetes fellépéseik tárgyi emlékeit jótékonysági kiállításra, és későbbi árverésre felajánlják. Átvételi elismervénnyel igazoljuk annak jótékonysági célra történő átvételét. Hordozható autogram fal őrzi meg az adományozók autogramját.

A kiállítás vándor kiállítás szervezése folyamatosan zajlik. Klubok, művelődési intézmények, önkormányzatok adnak helyt a relikviák bemutatásához. A zenés műsorokkal egybekötött vándor kiállítások 2020 májusától, 2020 decemberéig tartanak majd. Rendezvényeinken az adományozó művészek közül sokan sztárvendégként szerepelnek. A folyamatos szervezés miatt a rendezvény végét hozzávetőlegesen 2020 decemberére, karácsony előtti időszakára irányoztuk be.

2020- nyarától már ROAD SHOW keretében a vándor kiállítást aukciókkal és koncertekkel is egybekötjük.

Adományozó művészeink, védnökök:

A híres pantomim DJ és showman egy olyan Dynacord keverőt hozott a Retro Múezumba, melyet több, mint 20 évig használt, többek között a SOTE klubban, ahol 1979-ben óriási lendülettel az ország vezető lemezlovasai közé küzdötte fel magát.

Varga Miklós relikviája a Safari együttes ritkaságnak számító bakelit lemeze 1984-ből. A Svéd-Magyar koprodukcióban készült bakelit lemezen híres zenészek közreműködnek, többek között Janne Schaffer az ABBA kísérőzenekarának szóló gitárosa is.

Horváth Edina, az Abbasolut ABBA tribute band énekesnője egy olyan fellépő ruhát ajándékozott múzeumunk számára, melyben a két énekesnő Agnetha Åse Fältskog és Anni-Frid Lyngstad gyakorta fellépett.