Köszönjük az együttműködést és a támogatásokat!

Az Arany Korszak Retro Múzeum támogatóinak sorát egyre bővítjük. Ne feledkezzünk meg azoktól a művészekról sem, akik relikviáikkal, legendás történetekhez kapcsolodó adományaikkal jótékonysági kampányunkat támogatják!

MÉDIATÁMOGATÓNK A HATOSCSATONA

A hatoscsatorna televízió fogható:

A DIGI TV, a TELEKOM, a UPC, MinDig TV Extrán, valamint az Invitel IP TV hálózatán és az "okos" telefon alkalmazásokon és a youtube csatornánkon. 

RETRO SZTÁRPARÁDÉ DJ FIRST LADYVEL minden csütörtökön 21 órától a Hatoscsatotnán (és még 3 video megosztó portálon)! 

Youtube csatornánk itt>> 

Horváth Edina, az Abbasolut ABBA tribute band énekesnője egy olyan fellépő ruhát ajándékozott múzeumunk számára, melyben a két énekesnő Agnetha Åse Fältskog és Anni-Frid Lyngstad gyakorta fellépett.

Komáromi Pisti egy 1999-es (20 éves) 👏relikviát ajándékozott a Retro Múzeumnak! A boros üvegben🍷 két dobverő, a címkén Pisti és Zámbó Jimmy arcképe, egy régi közös fellépés emléke! A bor 20 éves, igazán patinás egyedi relikvia!

Cintula az első Magyar lemezlovas. 1964-ben az Eötvös-klubban működő első magyar disco-klubban, majd 1965-ben a Fővárosi Művelődési Házban az első magyar Magnós Klubban dolgozott.

ŐS HUNGÁRIA RELIKVIA - dedikált kép: Néhai Csomós Péter (Ős Hungária Zenekar) ajándéka, ami most került elő a régi relikviák közül. A Ki mit tud?-on szereplő felállás ("ős"-Hungária) 1967-1969