DJ FIRST LADY - SZLIMÁK HAJNALKA : AZ ELSŐ NŐI DJ!

RENDEZVÉNY REFERENCIÁK, SHOWEXPO KIÁLLÍTÁSOK, HOLLY HEART CIKKEK - KÖNYVEK, TELJES KÖRŰ RENDEZVÉNY ÉS FESZTIVÁL SZERVEZÉS


Szlimák Hajnalka, a SHOWEXPO Rendezvényszervező és Sajtóiroda ex tulajdonosa, 1980 óta foglalkozik műsorvezetéssel, rendezvényszervezéssel, újságírással, illetve könyv- és lapkiadással.

Diszkózás, műsorszervezés:

Magyarországon 1982 - 1997 között ő volt az egyetlen - rendszeresen és önállóan fellépő - női Disc-Jokey. Napjainkban újra vállal fellépéseket, a Retro zene térhódítása újra a DJ pult mögé vonzotta.

2018 Retro Disco Party Bp. Dj First Lady, Dj Cintula, Dj Tóbiás
2018 Retro Disco Party Bp. Dj First Lady, Dj Cintula, Dj Tóbiás
TÖBB EZER FELLÉPÉS ORSZÁGSZERTE:


Sokan kérdezik a heyszíneket, de szinte nem volt olyan nagyváros, ahol ne fordult volna meg: Siófok, Győr, Pécs, Boglárlelle, Budapest, Tata, Esztergom, Vác, Pécs, és sok sok hakni az ország szinte minden városában, kultúrházában. Budapesten az Éden Bárban, Randevú bárban, Etoille francia bárban. a Császárok kertjében stb...

A '80-'90-es években szerepelt a Magyar Rádióban könnyűzenei műsorokban, külsős riportere volt a legendás Ötödik sebesség c. műsornak.

A show businessben és a médiában párhuzamosan tevékenykedik napjainkban is.

Publikációk:


1983-2018 között számos jó nevű szerkesztőség munkatársaként, mint újságíró publikált (Komárom-Esztergom Megyei Hírlap, Dolgozók Lapja - most 24 óra-, Éva Magazin, Zsaru Magazin, Esti Hírlap, Reform, Aréna Magazin, Ádám, Kacsa Magazin, Pszt Magazin, Természetgyógyász Magazin, Pest Megyei Hírnök, Színes TVR7, UFO Magazin stb.)

1993-95. A Holly Heart kiadványok kiadójaként Komárom-Esztergom megyében Piknik Magazin címmel saját műsorújságot üzemeltetett, ezen kívül 4 népszerű könyv szerzője.
Könyvek: Holly Heart: Murphy Erotikus törvénykönyve,

Holly Heart: Murphy Szabálysértési Törvénykönyve,

Holly Heart: A szerelem kézikönyve,

Hargitai Károly / Holly Heart: Élet ajándékba

2000- 2017 között a rendezvényszervezés került előtérbe, EGYEDI marketing ötletekkel tele tűzelt bálok, rendezvények fűződnek Hajnalka nevéhez, mint pl. az első Pipás és szivaros bál, vagy a első popószépségverseny kitalálása és megrendezése.

Napjainkban mint műsorvezető, DJ és producer egyaránt tevékenykedik.

Az Arany Korszak Retro Sztárparádé szerkesztő - műsorvezetője. Adások: minden csütörtökön 21 órától a Hatoscsatotnán (és még 3 video megosztó portálon)! 

Youtube csatornánk itt>> 

Pipás és szivaros bál

Az első ÉLŐ SVÉDASZTAL kitalálója és megvalósítója, mely egy sajtótájékoztató eredményeit gyarapította. Az ötletet KOMMUNIKÁCIÓS ÚJDONSÁGNAK titulálta a sajtó.
A SHOWEXPO Műsorbörzék, Kiállítások és Vásárok megrendezése révén tett szert még nagyobb kapcsolatrendszerre a médiában és a show businessben.

Showexpo I. GIUNESS REKORD! Szamos Viktor dobos, a maratoni dobolás világcsúcsát állította fel, amikor kamerák előtt, 3 nap, 3 éjjel dobolt egyfolytában.

Sajtótájékoztato Showexpo III. Szervezők, szakmai támogatók: Peres Mihály, Szlimák Hajni, Bíró Ica, Szigeti Ferenc, Török Ádám, Bródy János

Fesztiválok, Műsorbörzék, Kiállítások és Vásárok megrendezése révén tett szert még nagyobb kapcsolatrendszerre a médiában és a show businessben.


 Showexpo III. sajtótájékoztatóján az újságírók egy keleti szerájban találták magukat, az ország legcsinosabb hastáncosnői között...

A Showexpo Kiállítás és Vásár Gálaestjén, Herczeg Zoltán divat diktátor kollekcióját, Herczegnői szépségű manökenek mutatták be.
Divat show, Herczeg Zoltán design, a Show-Expón
Divat show, Herczeg Zoltán design, a Show-Expón

A Showexpo Műsorbörze és Vásár keretén belül, vonzó marketing ötletként kiötlötte és megvalósította az ELSŐ POPSZTÁR SZÉPSÉGVERSENYT.

..és a boldog győztesek... Dukai Regina karrierje innen indult el. És mint énekes, táncos és topp modell meghódítja a világot...


ANTAL IMRÉVEL MINT PRODUCER, MŰSORVEZETŐ:

Szlimák Hajnalka és Atal Imre egy közös fellépés szünetében
Szlimák Hajnalka és Atal Imre egy közös fellépés szünetében
Antal Imre - talk show
Antal Imre - talk show

2019: Szlimák Hajnalka létrehozta az Arany Korszak Retro Múeum, és jótékonységi árverés rendezvénysorozatot.  Az összegyűjtött sztár relikviákat Internetes felületünkön elárverezzük, a befolyt összeget pedig Védnökeink előterjesztése alapján rászouló művészek számára ajánljuk fel. 

Részletek itt>> 

Referenciák, rendezvények

A teljesség igény enélkül.

Tratos Béla

"Nagyszerű családi és sportnapon kapcsolódhattunk ki a szüleinkkel és gyermekinkkel. 3 generációs buli volt! Köszönet Hajninak! "

Vígh Mónika

"A VNTV fesztiválon a kiváló előadások között egyedi műsoros előadók szórakoztatták a közönséget Hajnalka szervezésében és műsorvezetésével."

Koltai Ica

"Extrém popsi szépségversenyt láttunk humoros show műsor keretében, stílszerűen a FENEKETLEN tó partján. Köszönet Hajninak és profi szervező csapatának!"

Németh Flóra

"Céges családi napunkon ökörsütés mellett egy komplett strand a miénk volt! A gyerekekkel külön szakemberek foglalkoztak, a színpadon egyedi műsorok, végül tánczene szórakoztatta a bulizni vágyókat."

Szeretné, hogy mindenki az Ön rendezvényéről beszéljen?