Bebe is jótékonykodott a legendás retro művészek javára.

2020.02.14

Bebe egy régi fellépő kellékét, kedvenc sapkáját 👏 ajándékozta a Retro Múzeumnak, jótékony célra! Köszönet érte!

Bebe sapkáját a Retro Sztárparádéban DJ First Lady műsorában adta át, melyet Internetes felületünkön árverésre bocsátunk.

Abebe Bebe Daniel készülő duplalemezéről 

 Gyakorlatilag folyamatosan készülök valamire, egy duplalemezre, ami már egy régóta dédelgetett álom. Kicsit skizoid a dolog, mert az egyik felén funk, a másikon pedig rock dalok vannak. Ez azért alakult így, mert a közönség engem a Back II Black zenekar stílusával azonosít, de van egy másik oldalam, ami mindenáron ki akar törni, ennek pedig nem állítottam gátat. Lehet, hogy sokan nem gondolnák rólam, de imádom a glamkorszak nagyjait, mint a Kiss, Poison, Mötley Crüe, Guns N' Roses és a többi, a maik közül pedig leginkább a Sevendust zenekart emelném ki. A napokban osztottam meg az egyik ilyen új stílusú dalt, kíváncsi vagyok, milyen fogadtatása lesz.

Egy duplalemez nagy vállalás. Honnan gyűjtesz inspirációt a dalokhoz?

Mondhatnám azt az unalomig ismételt közhelyet, hogy a téma az utcán hever, de a valóság az, hogy az egyik legnagyobb ihletforrás a párom. Én sokáig vártam, hogy rátaláljak, mert a válásom után négy évig egyedül éltem. Ő egy meghatározó állomása az új életemnek, ez pedig minden területre kihat. Szerencsére neki is tetszik ez az új zeneiség, különösen a Flashdance betétdalának, a Maniac-nak a feldolgozása, amit egy keményebb, rockos köntösben prezentálok majd. 

(forrás: femcafe.hu)