Csongrádi Kata: kéziratok és S. Nagy István könyv, az Arany Korszakból!

2019.07.26
Csongrádi Kata, Angyali Show Musical DVD
Csongrádi Kata, Angyali Show Musical DVD
Csongrái Kata, Belső Nap DVD és könyv
Csongrái Kata, Belső Nap DVD és könyv
Tűzz ránk napfény Dalszöveg, S. Nagy István kézirata
Tűzz ránk napfény Dalszöveg, S. Nagy István kézirata

Kincsek az Arany Korszakból az Arany Korszak Retro Múzeumnak! S. Nagy István saját kezével írt dalszövegét és a Férjem a slágergyáros c. könyvét adományozta a Retro Múzeumnak Csongrádi Kata énekesnő, színművész, író. Hálás Köszönet érte!

S. Nagy István szövegíró Kata több albumának a szerzője. Szóló lemezei mellett önálló műsorokat szerkeszt és az országot járja, több könyvet is publikál.
Legismertebb dala a " Millió rózsaszál " 

Főiskolai diplomáját a Színház- és Filmművészeti Főiskolán szerezte musical szakon 1971-1974 között. 1974-1989 között a Budapesti Operettszínház tagja volt. 1989-1996 között a Mikroszkóp Színpad színésze, majd 1996 óta a Budapesti Kamaraszínházban játszik. 

1996-1999 között önálló riportműsora volt a Szív TV-ben, 1999-2006 között pedig a Budapest TV-ben Zenés Kataságok címen, 2000-2006 között Halló, itt Csongrádi Kata! címen. Legismertebb dala a Millió, millió rózsaszál. 

Több játék- és tévéfilmben szerepelt, 2000-ben pedig saját művét, az Angyali történeteket is megfilmesítette. Csongrádi Kata üdítő színpadi jelenség, mint minden színésznőt, őt is a közönség szeretete élteti. A könnyűzene világában is otthonosan mozog, az énekesnő ugyanis arany és platinalemezzel is büszkélkedhet.

Csongrádi Kata az Arany Korszak Retro Sztárparádé c. műsorban adta át relikviáját a Retro Múzeumnak. Köszönet érte!

Csongrádi Kata műsorai megrendelhetőek irodánkánál! 

Sláger show a RETRO jegyében:

Fél play back előadás, 60 percben. Felcsendül a Gedeon bácsi, a Millió rózsaszál, a Zene nélkül mit érek én. További népszerű retro dallamok hamisítatlan nosztalgia hangulat Csongrádi Katával!  A műsor megrendelhető, irodánknál, időpont és techniaki egyeztetés szerint. 

Huncut a lány...

Operett show meghívott vendéggel. Párizsban huncut a lány - Haccáré - Hajmási Péter - Délibábos Hortobágyon - Köszönöm hogy imádott - Pá kis aranyom - Legyen a Horváth kertben, Budán - Hétre ma várom a Nemzetinél stb.

Rendelje meg most, Csongrári Kata műsorát!