Dj. Cintula - a legenda - retro disco műsora! >>

2019.09.20
Dj Cintula, Keresztes Tibor
Dj Cintula, Keresztes Tibor

Vele indult a magyar diszkómozgalom, ő birtokolja hazánk 1-es számú DJ-igazolványát, méghozzá teljes joggal. Keresztes Tibor (Cintula) évtizedeken át mindenhol pakolgatta a lemezeket, és fűzte a csajokat, de mélyen zengő baritonja is ismertté tette.

Cintula a Legendás Dj még napjainkban is a színpadon!

Dj Cintula, életmű díjat kapott
Dj Cintula, életmű díjat kapott
Dj First Lady, Dj Rákász Béla, Dj Cintula
Dj First Lady, Dj Rákász Béla, Dj Cintula
Keresztes Tibor is átvehette az ÉLETMŰ DÍJAT. Magyarország 1-es számú DJ-igazolványával rendelkező lemezlovasa, több rádióállomás és megszámlálhatatlanul sok reklám egykori hangja a tőle megszokott, jópofa eleganciával vette át a díjat; meg is kapta érte a megérdemelt tapsot.

1964-ben az Eötvös-klubban működő első magyar disco-klubban, majd 1965-ben a Fővárosi Művelődési Házban az első magyar Magnós Klubban dolgozott. Mi több, ő volt az alapító.

Az ő összekötő szövegei hallhatóak az Illés együttes Nehéz az út című lemezén.

Ő vezette a Magyar Televízió első könnyűzenei műsorát, a Tapsifülest, majd az Egymillió fontos hangjegyet, később a Könyvklubot, a Hajóbárt és a Sarokházat.

Ő alapította meg a Illés-klubot és a Műszaki Egyetem E épületében működő ifjúsági klubot. Antal Imrével közösen vezette 1985. október 5-én a Budapest Kongresszusi Központban tartott szépségkirálynő-választást,[1] az 1990-es években a Szerencsekerék című televíziós vetélkedő narrátora volt, 1998-től dolgozott a Sláger Rádiónál is.

Cintula továbbra is vállal exclusive fellépéseket, mint vendégművész, csodás orgánumával és magas szellemi kisugárzásával ma is elkápráztatja a közönséget!

Dj Cintula retro disco műsor megrendelése

Mire kérhet ajánlatot?

- Komplett fesztivál rendezésére és lebonyolítására.

- Színpad, fény és hangtechnika, tűzijáték, fényfestés.

- SztárDJ-k, koncertek, előadók, sztár fellépők bookingolására.

- Drog - mentes Maraton, sportesemény leszervezésére.

- 3000 adagos óriás bográcsban helyi jellegzetes ételek elkészítésére.

- Retro video disco sztár fellépőkkel, video kivetítéssel, interaktív játékokkal.

- EGÉSZSÉGNAP: Ingyenes egészségügyi szűrések. Hasznos életmód tanácsok, értékes ajándékok, kreatív programokat, "Főzz velünk, reformul!"

Dj First Lady, Dj Cintula, Dj Tóbiás
Dj First Lady, Dj Cintula, Dj Tóbiás