DJ Rákász Béla Dynacord keverője a nyolvanas évekből

2019.09.12

A híres pantomim DJ és showman egy olyan Dynacord keverőt hozott a Retro Múezumba, melyet több, mint 20 évig használt, többek között a SOTE klubban, ahol 1979-ben óriási lendülettel az ország vezető lemezlovasai közé küzdötte fel magát.

A SOTE klubban pár év alatt, 300 főről 5.500 fős csúcsra emelkedett a látogatottság! Szinte az ország akkori 20 évének összes zenekarával dolgozott: Benkó Dixieland Band, Bergendy, Neoton, Skorpió, Korál, LGT, Tátrai Band, Edda, Beatrice, Hobo Blues Band, Első Emelet, Exotic, Zoltán Erika, Bob Bon, Hevesi Tamás, Kozmix, Hip Hop Boyz, R-Gó, Bikini, Koncz Zsuzsa, Bródy János, Republic, Demjén Ferenc.....

Szinte minden fellépésén meglepetés jelmezekben szórakoztatta a diszkók közönségét, pl.

Dzsingisz kán show, Freddie Mercury show, Mustafa Show, Ghostbusters show, Popeye show, nagy kedvence pedig a tapsolós sapka volt!

Éljétek át újra a Rákász Disco élményét!

A Rákász Disco retro élménye minden korosztály számára könnyen fogyasztható, hiszen az elmúlt évtizedek legnépszerűbb zenéi fordulnak meg a lemezjátszón. Ki ne tudna jót bulizni a Boney M-re, az ABBA-ra, a Hungáriára vagy akár a Republic-ra? Csapjunk egy nagy bulit újra együtt!

Az emberek szórakoztatása a szenvedélyem. Lemezlovasként, zenei szerkesztőként, rádiós műsorvezetőként, és zenei producerként is, ez a legfőbb célom. 

DJ Rákász Béla az Arany Korszak Retro Sztárparádé c. műsorban adta át relikviáját a Retro Múzeumnak. Köszönet érte!