DJ RINGÓ relikviája egy régi szalagos magnó...

2018.10.13

Ringbauer János, DJ Ringó egy régi szalagos magnót ajándékozott az Arany Korszak Retro Múzeumnak, októberi Retro Vido disco műsorunk keretén belül. A relikvia átadás után 1 órás retro disco műsorára táncolhattak a vendégek. 

Ez a relikvia az "okos magnók" és DJ keverőpoltok korszakában igazi retro értéket képvisel a '70-es évekből. 

Ringbauer János, népművelő - pedagógus, műsorvezető, disc-jockey.
Zenei programok: diszkó, ünnepi, irodalmi műsorok, vetélkedők és "népünnepélyek" szerkesztése és vezetése.
A közönség életkorához, hangulatához és igényéhez igazodó diszkó programomban a nosztalgia, retró, és a jelen sztárjai szerelnek. (Paul Ankától Droplexig)

TOP SLÁGEREK RETROTÓL NAPJAINKIG!
A kínálatban található mulatós zene, nagy mennyiségű komolyzene, autentikus népzene és jazz zene is.
Dolgoztam már néhány tucat és több ezer fős közönség előtt, presszótól kezdve ifjúsági klubokon, balatoni, velencei és budapesti diszkókon keresztül szállodákban és öt szilvesztert a bécsi Mátyás Pincében is. Az elmúlt években több város és falunapon is dolgoztam, pl.: a Pápai Nemzetközi Játékfesztivál és a tatai Víz, Zene, Virág Fesztivál központi színpadának, a Fonyódi Nyár, Fonyód Szépe 2009., az Óbudai Jazz és Bor Fesztivál, stb. műsorvezetője és diszkósa voltam. 2015-ben és 2016 ÉS 2017-ben a Fonyódi Beach party, több fesztivál, pl.: a Hal és Petyek Fesztivál, a Reneszánsz Fesztivál és a Retro Fesztivál after partyjának diszkósa voltam, a Fonyódi Retró Fesztiválon a Boney M. után engem kértek fel a fesztivál záró diszkójának megtartására, valamint a TV.2 "Jóban Rosszban" produkció évadzáró discosa voltam.
Hivatásos működési engedéllyel rendelkezem, számlaképes vagyok.
Amennyiben fontos önnek a pontos megjelenés, jó felkészültség és profi kivitelezés, a jövőbeni sikeres együttműködés reményében várom jelentkezését.

DJ Ringó retro disco műsora megrendelhetó!

Kiemelt Műsor Ajánlataink:

Gergely Róbert eMeRTon-díjas színművész, énekes, rendező. Első önálló popzenei próbálkozása az Emanuelle c. dala, mely minden várakozást felülmúlt, egy csapásra ismert és sikeres lett.

Takáts Tamás magyar rock- és bluesénekes, dobos és gitáros, aki jelenleg (2018-ban) három zenekarban játszik, a Karthago, az East, valaminta Takáts Tamás Blues Band tagja.

Delhusa Gjon EMeRTon-díjas zeneszerző, dalszerző és énekes. Mindössze 18 éves volt, amikor 1971-ben a Táncdalfesztiválon előadta a Hegyek Lánya című dalát, aminek köszönhetően az ország azonnal megismerte a nevét.

Jelen korunk egyik legjobb rock-blues fuvolistája, énekese, dal- és szövegírója, zenei szervezője Török Ádám, a műfaj hazai ősmotorja, egyik legkiemelkedőbb egyénisége. 2018-ban 70 éves és 50 éve van a színpadon.