DJ RINGÓ relikviája egy régi szalagos magnó...

2018.10.13

Ringbauer János, DJ Ringó egy régi szalagos magnót ajándékozott az Arany Korszak Retro Múzeumnak, októberi Retro Vido disco műsorunk keretén belül. A relikvia átadás után 1 órás retro disco műsorára táncolhattak a vendégek. 

Ez a relikvia az "okos magnók" és DJ keverőpoltok korszakában igazi retro értéket képvisel a '70-es évekből. 

Ringbauer János, népművelő - pedagógus, műsorvezető, disc-jockey.
Zenei programok: diszkó, ünnepi, irodalmi műsorok, vetélkedők és "népünnepélyek" szerkesztése és vezetése.
A közönség életkorához, hangulatához és igényéhez igazodó diszkó programomban a nosztalgia, retró, és a jelen sztárjai szerelnek. (Paul Ankától Droplexig)

TOP SLÁGEREK RETROTÓL NAPJAINKIG!
A kínálatban található mulatós zene, nagy mennyiségű komolyzene, autentikus népzene és jazz zene is.
Dolgoztam már néhány tucat és több ezer fős közönség előtt, presszótól kezdve ifjúsági klubokon, balatoni, velencei és budapesti diszkókon keresztül szállodákban és öt szilvesztert a bécsi Mátyás Pincében is. Az elmúlt években több város és falunapon is dolgoztam, pl.: a Pápai Nemzetközi Játékfesztivál és a tatai Víz, Zene, Virág Fesztivál központi színpadának, a Fonyódi Nyár, Fonyód Szépe 2009., az Óbudai Jazz és Bor Fesztivál, stb. műsorvezetője és diszkósa voltam. 2015-ben és 2016 ÉS 2017-ben a Fonyódi Beach party, több fesztivál, pl.: a Hal és Petyek Fesztivál, a Reneszánsz Fesztivál és a Retro Fesztivál after partyjának diszkósa voltam, a Fonyódi Retró Fesztiválon a Boney M. után engem kértek fel a fesztivál záró diszkójának megtartására, valamint a TV.2 "Jóban Rosszban" produkció évadzáró discosa voltam.
Hivatásos működési engedéllyel rendelkezem, számlaképes vagyok.
Amennyiben fontos önnek a pontos megjelenés, jó felkészültség és profi kivitelezés, a jövőbeni sikeres együttműködés reményében várom jelentkezését.

DJ Ringó retro disco műsora megrendelhetó!

Kiemelt Műsor Ajánlataink:

A Karthago zenekar 1979-ben alakult, és rövid idő alatt lett az 1980-as évek egyik meghatározó rockegyüttese, és népszerűsége azóta is tart.

2020-ban öt évtizedes fennállását ünnepli az Apostol együttes. A jeles jubileumot egy nagykoncert keretében, a közönséggel együtt ünneplik meg 2020. március 20-án a Papp László Budapest Sportarénában, ahol különleges hangszereléssel, ritkán hallott dalokkal és persze a nagy slágerekkel készülnek.

Varga Miklós munkásságában mérföldkőnek számított az 1983-as István, a király színmű, ugyanis megkapta a címszerepet a darabban.

FILTOL Rock and Roll band HÁZIBULI ZENEKAR: 2010-ben alakult 6 fős zenekar, mely elsősorban a Magyar Rock and Roll sikerdalokat viszi szinpadra, eredeti hangszerelésben és Show formájában.