ESKÜVŐ DJ - Wedding One Man Show, Lénárd Zoltán

2019.03.11

Lénárd Zoltán, lemezlovas, műsorvezető, Ceremónia Mester!

Esküvő- és kulturális rendezvényszervező.

Tizenhét éve dolgozik az esküvő szakmában, esküvőszervezői gyakorlattal és több mint háromszáz komplett lakodalmi Dj+Ceremónia Mester műsor tapasztalatával rendelkezik.

A zenei repertoár a retro és a sláger partyk legkedveltebb kimondottan táncolható slágereiből állnak nagyon sok műfajban és az aktuális nagy slágerek is szerepelnek a műsorban.

Természetesen a megrendelő előre egyeztetett zenei kívánságai a legfontosabbak.

A szolgáltatás tartalmazza :
- budapesti személyes találkozót /megbeszélést /forgatókönyv készítést
- a technikai berendezések és kellékek szállítását,
- az alap hang- és fénytechnika biztosítását, (Pioneer Pro dj pult, RCF aktív hangrendszer 1200 W,vezeték nélküli mikrofonok és intelligens show-lámpák)
- a hang és fény technika installálását és működtetését,
- vacsora alatti zeneszolgáltatást, (nyitó tánc, menyasszonytánc, torta zenéi)
- lakodalmi komplett lemezlovas zeneszolgáltatást, (sláger party minden korosztálynak! ) 

Ha nincs esküvő szervezője, nagyon szívesen segítünk ötletekkel a szervezéshez illetve a lebonyolításhoz.

Ha egyéb szolgáltatókra lenne szüksége, jó szívvel ajánljuk fotós, cinematográfus, videós, sminkes, fodrász, dekoros kollégákat akikkel már sok éve dolgozunk együtt, pontos munkájukról meggyőződtünk.

Ha külső helyszínen szeretné tartani az esküvői szertartást, azt hangosítjuk illetve biztosítjuk a költséghatékony szertartásvezetőt is. Megcsináljuk közösen a szertartás forgatókönyvét, szövegkönyvét és zenei repertoárt is közösen testre szabhatjuk.

Megtisztelő feladat egy ifjú pár egybekelésének napján a közönséget szórakoztatni népszokásokkal (urbánus módon, népi rigmusok nélkül!), játékokkal majd később táncoltatni őket hajnalig. Professzionális hang- és fénytechnikával, jogtiszta zenei lemezekkel és nagy zenei repertoárral dolgozunk.

A Wedding One Man Show lakodalmi műsor rendelhető csak zeneszolgáltatással vagy rendelhető egész estés műsorvezetéssel és zeneszolgáltatással. Amennyiben már van ceremóniamestere vagy vőfélye, munkájukat maximálisan segítem.


Amennyiben nincs vőfélye vagy ceremóniamestere, úgy költséghatékony megoldás lehet az Önök számára, ha fenti műsort kiegészítjük az egész estés műsorvezetéssel, így a násznépet a helyszínre való megérkezésüktől szórakoztatjuk nagyon rövid népszokásokkal, játékokkal, (menyasszony tánc, torta vágás stb) konferálással valamint koordináljuk a lakodalom helyszínén az egyéb közreműködőket is. (Több mint 300 lakodalmat megélt a műsor, jól működik minden esetben).  

SZOLGÁLTATÁSOK ÁRAI:

- lakodalmi lemezlovas munka tiszteletdíja - alap hang- és fénytechnikával - 160.000 Ft.-tól + útiköltség 

- lakodalmi lemezlovas munka és CM-műsorvezetés tiszteletdíja - alap hang- és fénytechnikával - 190.000 Ft.-tól + útiköltség
- szertartás hangosítás a lakodalom helyszínén 25.000 Ft.
- szertartás vezetés (külön szertartásvezetővel) 55.000 Ft-tól + útiköltség
- csak ceremóniamesteri feladatok ellátása 125.000 ft-tól + útiköltség

Ön nem csak egy lemezlovast bérel a lakodalmára, hanem egy tapasztalt esküvő- és rendezvényszervező leveheti a válláról a műsorral és a vendégekkel való foglalkozás gondjának nagy részét, komplett megoldást / forgatókönyvet ajánlva az este teljes menetére és a zenés-táncos eszméletvesztés celebrálására!

Így Önnek nem kell a továbbiakban a lakodalom menetével foglalkoznia !

A szerződés megkötése után rendelkezésére bocsájtok egy előre elkészített, mindenre részletesen kiterjedő és jól működő forgatókönyvet, amelyben sok opcionális ötletet találhatnak az est lebonyolítására, és azt az önök igénye szerint fogjuk (t)estre szabni.

Ekkor előlegként 50.000 forintot veszek át, a tisztelet díj további része pedig az esemény napján fizetendő.

Egyéb kérések megbeszélés szerint.

- Budapesten kívül a szállítási költség oda-vissza 70 Ft/km. (A szállítási költségbe kalkulálódik bele az autópálya díj, a szállító eszköz(ök) költsége, üzemanyag, amortizáció, az utazás miatt megnövekedett munkaidő díja és az esetleges szállás költsége.)