Komáromi Pisti - relikviája egy titokzatos üveg...

2018.12.30

Komáromi Pisti egy 1999-es (20 éves) 👏relikviát ajándékozott a Retro Múzeumnak! A boros üvegben🍷 két dobverő, a címkén Pisti és Zámbó Jimmy arcképe, egy régi közös fellépés emléke! A bor 20 éves, igazán patinás egyedi relikvia!

Komáromi Pisti a relikviáját Vácon a sportcsarnokban rendezett koncerten kapta, ahol Pisti, Zámbó Jimmy meghívott vendégeként szerepelt. A Bort és az öveget dobverőkkel és címkével Olasz Tior vállalkozó készítette.

Köszönjük!  

A becses relivia megvásárolható itt>>

A Retro Szárparádé c. műsorunkban Komáromi Pisti elmeséli a relikvia történetét is. A műsor sorozat folyamatosan csütörtökönként 21 órától látható a Hatoscsatornán, és youtube csatornánkon visszanézhető!  

" A dallamos pop-rock szerzője" A lírikus poptól a rockon át a táncdalon keresztül az igényes mulatósig változatos a repertoárja. 

Januártól decemberig minden szintű rendezvényhez van odaillő
műve legyen az Valentin nap, Március 15, Nők Napja
Anyák napja, Városavató, Nagy fesztiválok.

Az ARTISJUS által nyilvántartott szerző és szakvizsgázott előadóművész.

Hangja egyedi, lírikus tenor. Eddig 136 levédett szerzeménye van, dalai kortalanok, mindenkihez szólnak, szövegei mély mondanivalóval bírnak.

A lírikus poptól a rockon át a táncdalon keresztül az igényes mulatósig változatos a repertoárja.

Januártól decemberig minden szintű rendezvényhez van odaillő műve legyen az Valentin nap, Március 15, Nők Napja Anyák napja, Városavató, Nagy fesztiválok, Mindenszentek, Idősek Napja, vagy templomi karácsonyi műsor.

A saját szerzeményei mellett készített magyar nyelvű feldolgozásokat is a külföldi szerzők elismerésével. Ezen kívül több, az egyes országokra jellemző dalra készített magyar nyelvű változatot. Szerzőként részt vett kabaré-színdarab, közcélú film-klipek zenei munkálataiban.

Ő írta a Búcsú dalt, de az Ady Endre Karácsonyi rege c. vers aláfestő zenéjét és meg is zenésített verseket pl.
Heltai Jenő A másik, Ady Endre: Az én mennyasszonyom, Móra Ferenc: Este,...

Három szerzeményében szerepelnek a nemzet színészei: Bodrogi Gyula, Szabó Gyula és Sztankay István. Ő írta a Zámbó Jimmy best of záró dalát is.

Komáromim Pisti, a relikviáját december 29-én adta át az Arany Korszak Retro Múzeum számára.