Dr. Komáromi István - A KÖZHASZNÚ SZERVEZETEK kapcsolat tartója.

2019.02.27

A drogprevenciós, egészségügyi felmérő programok, harcművészeti bemutatók beépítése a rendezvényekbe mind az ő nevéhez fűződik. Bővebben>

Így tud csatlakozni fesztiváljainkhoz a DROGMENTES MARATON, ami izgalmas futóverseny kicsiknek és nagyoknak, a Drogmentes Világért Alapítvány közreműködésével.

Komáromi Pisti (dr. Komáromi István) szakvizsgázott zeneszerző szövegíró, "A" kategóriás előadóművész, ny. rendőrtábornok, számos közhasznú társadalmi szervezet tiszteletbeli elnöke, projektek védnöke. Ma is rendszeresen fellép fesztiválokon, zenei műsorokban, illetve a szerzeményeit használják rendezvényeken, a városavatástól a temetésig.

ÖNVÉDELMI ÉS HARCMŰVÉSZETI BEMUTATÓK:

MINDEZ AZ ÖN RENDEZVÉNYÉN IS MEGVALÓSÍTHATÓ!

Önvédelmi látványos színpadi bemutatók a rendezvényeinken különböző a harcművészeti ágak mestereivel!

Szintén részt vesznek rendezvényeinken a Rendészeti Kiképzők Szövetségének képviselői, izgalmas műsornak is beillő fellépéseikkel bemutatókkal.

RÁK ELLEN AZ EMBERÉRT ÉS A HOLNAPÉRT TÁRSADALMI ALAPÍTVÁNY

EGÉSZSÉG FELMÉRŐ BUSZUKKAL INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉST VÉGEZNEK RENDEZVÉNYEINKEN!

Ingyenes egészségügyi szűrésen vehetnek részt a rendezvényeinkre látogatók. Szűréseket, hasznos rákellenes tanácsokat, értékes ajándékokat, kreatív programokat, "Főzz velünk, reformul!" bemutató főzést és kóstolót, Béres Cseppet és ÉLETIGENLŐK rákellenes életmódmagazint ajándékoznak minden egészségtudatos érdeklődőnek.

Drogmentes Maraton

2018 -ban már a 17. alkalommal indult el a Drogmentes Magyarországért Maraton.


Összesen 41 napon keresztül az ország 305 települését érintette.

A Drogmentes Magyarországért Maraton nem csak Magyarországon, de egész Európában is a legnagyobb sporttal egybekötött drogmegelőző kampány. Ennek részeként a csapattagok körbe futják egész Magyarországot, amihez több ponton is lehet csatlakozni. Valamint a helyi iskolákat ingyenes drogmegelőző oktatással, és kiadványokkal támogatják. Így hívva fel a figyelmet a drogok valódi veszélyeire.

Komáromi Pisti koncert, önálló est

Komáromi Pisti zenés produkciója megrendelhető!

" A dallamos pop-rock szerzője"

A lírikus poptól a rockon át a táncdalon keresztül
az igényes mulatósig változatos a repertoárja. Januártól decemberig minden szintű rendezvényhez van odaillő műve legyen az Valentin nap, Március 15, Nők Napja Anyák napja, Városavató, Nagy fesztiválok.

Műsoridő:  60 perc fél (play back)

Fellépés rányára 180 000 Ft

Komáromi Pisti Műsor megrendelése: