Marcellina - műsor rendelés

2019.03.08

A Sztár csak te vagy

Marcellina 14 éves korában lépett először színpadra és azóta élete a zene.

Az ország nagy nyilvánossága TV-n és Rádión keresztül a "Kócbabák" alapítótagjaként ismerte meg Csepreghy Évával és Fábián Évával egyetemben.

Ezt követően az Apostol és a Full-tone együttessel nyugati turnékon vett részt, ahonnan hazatérve megalapította a "Marcellina PJT" -t.

A Marcellina PJT tagjai: Temesváry Pepo, Marsalkó Zoltán, Molnár János, Kaszás Péter.

A saját hangstudiójukban készített hangfelvételekkel berobbant a magyar köztudatba.

A Sztár csak te vagy, Ne sírj szaxofonom, Szexy Lady, Fohász a szerelemért, Újságárús Lady, Ajándék, Baker Street-Szürke folyó, Ringasd a csónakod, Ábrándos szép napok, Elmegyek stb dalai a slágerlista élére kerültek. Ezután hosszú külföldi fellépéssorozat következett: Ausztriában, Németországban, Svájcban, Mallorcán, Kinában, Jamaicában, Amerikában.

A TV és Rádió fellépések mellett, két CD-n és több Sampler válogatáson jelentek meg angol nyelven saját dalai.

Létrehozott egy nagyon sikeres " One Woman Show " összeállítást, mellyel Európa legelőkelőbb Gálatermeiben sorra sikereket aratott.

A Showban az énekesnő "megszólal" Louis Armstrong, Madonna, Marylin Monroe, Louis Prima, Blues Brothers, Lisa Minelli, Jennyfer Lopez stb. hangján . 8 lemez ill. CD valamint egy Videokazetta (válogatás a legjobb klipekből) megjelenése után Marcellina megállíthatatlan sikersorozatának titka nyilvánvaló : Magyar temperamentum, színpadi kisugárzás, egy nagy szerelem a fehér szaxofonnal, hit a zenében és az állandóan gazdagodó sokarcúság a művészi palettáján.

Marcellina jelenleg is vállal fellépéseket, a KoProdukció eseményszervező irodán keresztül is meg lehet rendelmi műsorait.