Marcellina retro lemezt ajándékozott a múzeumnak

2019.02.25

Marcellina egy 1988-ban kiadott nagylemezt 👏 ajándékozott a Retro Múzeumnak, jótékony célra!

A lemez címe Fohász A Szerelemért.

A relikviát 2018. dec. 29-én adta át a Glob Royal CLubban, ahol néhány népszerű retro dallal is megörvendeztette a közöséget. 

A Sztár csak te vagy 

Marcellina 14 éves korában lépett először színpadra és azóta élete a zene. 

 Az ország nagy nyilvánossága TV-n és Rádión keresztül a "Kócbabák" alapítótagjaként ismerte meg Csepreghy Évával és Fábián Évával egyetemben.

Ezt követően az Apostol és a Full-tone együttessel nyugati turnékon vett részt, ahonnan hazatérve megalapította a "Marcellina PJT" -t. 

A Marcellina PJT tagjai:  Temesváry Pepo, Marsalkó Zoltán, Molnár János, Kaszás Péter. 

A saját hangstudiójukban készített hangfelvételekkel berobbant a magyar köztudatba. 

A Sztár csak te vagy, Ne sírj szaxofonom, Szexy Lady, Fohász a szerelemért, Újságárús Lady, Ajándék, Baker Street-Szürke folyó, Ringasd a csónakod, Ábrándos szép napok, Elmegyek stb dalai a slágerlista élére kerültek. Ezután hosszú külföldi fellépéssorozat következett: Ausztriában, Németországban, Svájcban, Mallorcán, Kinában, Jamaicában, Amerikában. 

A TV és Rádió fellépések mellett, két CD-n és több Sampler válogatáson jelentek meg angol nyelven saját dalai. 

Létrehozott egy nagyon sikeres " One Woman Show " összeállítást, mellyel Európa legelőkelőbb Gálatermeiben sorra sikereket aratott. 

A Showban az énekesnő "megszólal" Louis Armstrong, Madonna, Marylin Monroe, Louis Prima, Blues Brothers, Lisa Minelli, Jennyfer Lopez stb. hangján . 8 lemez ill. CD valamint egy Videokazetta (válogatás a legjobb klipekből) megjelenése után Marcellina megállíthatatlan sikersorozatának titka nyilvánvaló : Magyar temperamentum, színpadi kisugárzás, egy nagy szerelem a fehér szaxofonnal, hit a zenében és az állandóan gazdagodó sokarcúság a művészi palettáján.

Marcellina jelenleg is vállal fellépéseket, a KoProdukció eseményszervező irodán keresztül is meg lehet rendelmi műsorait. 

Marcellina a Retro Sztárparádéban DJ First Lady műsora:

Marcellina a Retro Rádió 2018 szilveszteri partyn: