Markó András a Legendás Gemini zenekar vezetőjének adománya egy dedikált, keretes poszter

2019.03.25

Az 1974 -ből származó keretes képet a Gemini tagjai dedikálták:  Markó András, Papp Imre Mityó, Baranszki László, Heilig Gábor, és Bardóczi Gyula 👏 Az adományozó Markó András aláírását a mobil autogram is falunk őrzi!

A relikviát 2019 március 23-án adta át a Glob Royal CLubban, ahol néhány népszerű retro dallal is megörvendeztette a közöséget. 👏

Várszegi Gábor (basszus, gitár), Bardóczi Gyula (dob), Szabó György (ének), Puszta Gábor (gitár) és Kékes Zoltán 1964-ben alapította meg a beategyüttest. András 1969-óta tagja a Gemininek. Rendszeresen felléptek a Budai Ifjúsági Parkban, a legendás Gumigyári klubjukban, a Citadellában, az Ifju Gárda MH-ban, Miskolcon, Kaposváron, Győrben, nyaranta pedig a balatoni szórakozóhelyeken, koktélhajókon játszottak. 

2001. március 9-én a Budapesti Kongresszusi Központban ismét összeálltak egy jótékonysági koncert erejéig, a következő felállásban: Baranszki László, Markó András, Papp Imre, Szabó György, Heilig Gábor és Bardóczi Gyula. 

Jelenleg is vállal fellépéseket a zenekar, rendszeresen a Gemini Trió ad koncerteket kisebb klubokban, vagy akár nagyobb rendezvényeken (fesztiválok, falu napok). 

Albert Gábor, Bihari István, Markó András
Albert Gábor, Bihari István, Markó András

GEMINI: Relikvia átadás az Arany Korszak Retro Sztárparádé c. műsorban - 2019. 03. 21.