MÉDIA AJÁNLAT, KLIP KÉSZÍTÉS STÚDIÓNKBAN

2019.01.16

Mindegy, hogy kezdő esetleg már befutott zenész vagy zenekar vagytok, mi anyagi lehetőségeiteknek megfelelően vállaljuk Full HD (1080p) minőségű, televíziók által előírt minőségi követelményeknek megfelelő videó klip elkészítését.

A videó klip elkészítéséhez szakmai stábot, stúdiót, továbbá fodrászt, sminkest, stylistot is biztosítunk, egyedi árakat kialakítva számotokra.

FULL HD TECHNOLÓGIA, GREEN BOX ÉS A LEGPROFIBB VÁGÓPROGRAMOK NÁLUNK!

Tekintettel arra, hogy a videó klip elkészítése egy nagyon összetett munkafolyamat, ezért miután kapcsolatba léptek velünk egy személyes megbeszélés keretei közt célszerű az igényeiteket egyeztetni stúdiónk lehetőségeivel. A személyes egyeztetés természetesen benneteket semmire nem kötelez és költségmentes.

Bekerülési költség a Retro SZtárparádé c. műsorunkban történő felvételre: 85 000 Ft + ÁFA - tól,  2 dal bemutatása és 1 perces reklámriport! 

3 x 1 PERCES REKLÁMRIPORTOK

Az öt kontinensen fogható Hatos csatorna csütörtök esti műsorkörnyezetében 4 egymást követő héten 3 perces reklámriportokban mutatkozhatnak be zenekarok, énekesek, illetve szolgáltatásaikat a magánklinikák, wellness szállodák, hitelintézetek, biztosítók, etc. A bevásárlóközpontok és mintaboltok, valamint a műszaki áruházak és az eladásra szánt lakóparkok, vagy a különböző étrendkiegészítőknek, stb. országos promotálására is kiváló ez az exkluzív megjelenési lehetőség mivel a hirdető cég vezetőjével, marketingesével és a vezető munkatársaival PR interjúkat is készítünk amelyek szintén sugárzásra kerülnek a 3x1 perces reklámriportokban!

Bekerülési költség: 60 500 Ft + ÁFA / 3 perces reklámriport!

Ne feledd, az általunk felvett anyagok négyszer mennek le adásban: egy premier adás plusz 3 ismétlés a hatoscsatornán, és ott vagyunk három video megosztó portálon! Nézzétek, osszátok! 

Szeretnél szerepelni a Retro Sztárparádé c. műsorunkban?

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

1. Lehetőség van 3 - 5 perces PR riportra, ha bemutatnád egy termékedet vagy szolgáltatásodat, és szeretnél valamit elmondani. Termékmegjelenítésre is módunkban áll! (Kb. 80.000 Ft, vagy kérj egyedi ajánlatot!)

2. Ha van kész video reklám szpotod max. 20 másorperc hosszal, akkor azt lejátszuk műsoraink előtt vagy után. (Kb. 1.500 Ft /másodperc, vagy kérj egyedi ajánlatot!)

3. Programajánlónkba is bekerülhetsz, belépőjegyek felajánlásával! (egyedi ajánlatot kérve akár ingyen!)

4. Önálló fellépés műsorunkban és bemutatkozó riport előadóművészeknek. (Kb. 60.000 Ft, vagy kérj egyedi ajánlatot!)

5. Legyél a védnöke a Retro Múzeumnak, így a megjenésed INGYENES! Részletek itt>>

6. Műsor szponzoráláshoz kérj egyedi ajánlatot! (Irányár: 30.000 Ft / adás, 3 ismétléssel)

Ne feledd: egy premier adás plusz 3 ismétlés a hatoscsatornán, és ott vagyunk három video megosztó portálon! Nézzétek, osszátok!

Retro Sztárparádé - műsoraink:

Retro Sztárparádé DJ First Ladyvel: Újabb sztorik és újabb relikviák a Retro Múzeumban! Cintula ezt az Unitra szalagos magnót ajádékozta a múzeumnak, 1964-ből! . 1973-ban készült az első lemezfelvétel Pomázi Zoltánnal, aki ebből az időszakból ajándékozott egy dedikált kislemezt a múzeumnak.  

Kegye János pánsípművész elmeséli, hogy kedvenc Casio szaxofonjával még anno a Boney M. kísérő zenekarában is játszott. 

Komáromi Pisti az egyik legnépszerűbb amerikai retro dal társ-szerzőjévé vált, hiszen bevette őt a jogtulajdonosok közé John Fogerty...

Cintula elmeséli, hogy 1967 - ben a Magyar slágerlistákat szégyenszemre a Foxi maxi matróz lett c. dal vezette, de Ő tett ellene. Takáts Tamás 16 éves korában került először színpadra, és mondhatni a világ egyik legnehezebben énekelhető dalával a Deep Purple-Child in Time c. dallaval debütált.

A TELEVÍZIÓT NEM NÉZNI KELL, HANEM BENNE LENNI!