ÖNVÉDELMI, HARCMŰVÉSZETI BEMUTATÓK:

2018.07.22

Tegye színvonalasabbá rendezvényét látványos sport bemutatókkal, a Rendészeti Kiképzők Szövetségének közreműködésével!

Györki Géza, a Rendészeti Kiképzők Szövetségének egyik alapítója:  Idén elérkezettünk arra a szintre, hogy elindulunk a nemzetközivé válás útján.

Amellett, hogy minden megyénk önálló szervezetként fog működni, a meglévő külföldi kapcsolatainkat tovább kívánjuk építeni, erősíteni.

Önvédelmi látványos színpadi bemutatók a rendezvényeinken különböző a harcművészeti ágak mestereivel!

Szintén részt vesznek rendezvényeinken a Rendészeti Kiképzők Szövetségének képviselői, izgalmas műsornak is beillő fellépéseikkel bemutatókkal.

Felállt egy japán harcművészeti alapokon nyugvó oktatási rendszer, a goshin jitsu karate, amelyben három személy (Rony Kluger 8. dan, Börzsei Károly 6. dan, Györki Géza 7. dan) rendelkezik vizsgáztatási joggal.


Erőteljesen rááltunk a szakmaiságra és oktatási együttműködési megállapodást kötöttünk a Vagyonvédelmi Kamarával, valamint a napokban írjuk alá az együttműködési szerződést a Nemzetőrséggel, mi szerint a képzést mi vesszük át. A szakmai, személy- és vagyonvédelmi szervezetek mellett számos középsikolában - négy évre lebontott, 72 órás tanmenettel - is oktatunk már Idén rendeztük meg első nyilvános versenyünket, az RKSZ Önvédelmi Magyar Kupát, vagyis a Rendvédelmi Kiképzők Szövetsége Országos Szervezete Amatőr és Profi Meghívásos Nyílt Versenyét március 2.-án, amely nagy sikert aratott. Idén elérkezettünk arra a szintre, hogy elindulunk a nemzetközivé válás útján. Amellett, hogy minden megyénk önálló szervezetként fog működni, a meglévő külföldi kapcsolatainkat tovább kívánjuk építeni, erősíteni. Az RKSZ képviselőkkel rendelkezik Az USA-ban, Kanadában, Izraelben, Máltán.

ÖNVÉDELMI, HARCMŰVÉSZETI BEMUTATÓK megrendelése

Mire kérhet ajánlatot?

- Komplett fesztivál rendezésére és lebonyolítására.

- Színpad, fény és hangtechnika, tűzijáték, fényfestés.

- Harcművészeti bemutatók

- SztárDJ-k, koncertek, előadók, sztár fellépők bookingolására.

- Drog - mentes Maraton, sportesemény leszervezésére.

- 3000 adagos óriás bográcsban helyi jellegzetes ételek elkészítésére.

- Retro video disco sztár fellépőkkel, video kivetítéssel, interaktív játékokkal.

- EGÉSZSÉGNAP: Ingyenes egészségügyi szűrések. Hasznos életmód tanácsok, értékes ajándékok, kreatív programokat, "Főzz velünk, reformul!"