Orbán Johnny humorista cipzáras retro mellényt adományozott

2019.02.07

A jeles gitáros, humorista, kabaré szerző, Orbán Johnny egy 20 cipzáros fellépő mellénnyel gazdagította a Retro Múzeum relikviáinak számát. A humorista azért egy viccet is elsütött: ezek itt kérem nyugodt cipzárok... némelyiket semmivel nem lehet felhúzni. :-)

A SIMLY-SHOW tagjaként Bari Lajos társaságában közel húsz évig szórakoztatta közönségét és a szakmát zenés paródiákkal. 1990-től az első humorista rockzenekar az ALADDIN ÉS A SKODALÁMPA alapítója és motorja Nádassal, Bonczzal, Maksával és a többiekkel., majd a Maksa-Híradó, a Rádiókabaré állandó szereplője.

Közel az ötezredik (!) előadáshoz most egyedül mutatja be a Búcsúkoncert című nagy sikerű műsorát közismert zenekarokról és a média furcsa világáról.

Ingyen WIFI - ÚJ HUMORZENEKAR ALAKULT RÉGI HUMORISTÁKBÓL

A zenei humort elsősorban Orbán Johnny, a néhai, Hónaljmirigy előtti korban jelentős sikereket bezsebelő Simly Show oszlop nélküli tagja szállítja, aki mellé Markos Zoltán és Ihos József is kitett magáért mind zeneileg, mind szövegírásban. Tehát közhely, de itt tényleg egy igazi csapatmunka folyik.

A zenekar tagjai:

Annamary (ének)
Ihos József (ének, gitár, humor)
Maksa Zoltán (dob, gitár, humor)
Orbán Béla (ének, gitár, humor)
Szántó Gábor (szólógitár, hangszerelés)
Berkes Károly (basszusgitár)
Nagy József (szintetizátor)

Humorista műsoraink megrendelhetőek!

Retro Sztárparádé műsorunkban Orbán Johnny is szerepelt:

Retro Sztárparádé DJ. First Lady-vel! Vendégeink: Benkő László (Omega), Orbán Johnny (humorista), Zsolt Csutka Horváthy (Hangária zenekar) Szerkesztő műsorvezető: DJ First Lady - Szlimák Hajnalka

Aladdin és a Skodalámpa: Kantri

Az első magyar humorista rockzenekar egy része Boncz Géza halála után 2001-ben emlékkoncertet adott az Old Man's Pub közönségének. Nádas György, Lehr Ferenc, Bari Lajos, Orbán Johnny, Pálmai Zoltán, Jankai Béla, közreműködik Nádas Zoltán.