Sasvári Sándor Műsor rendelés

2019.10.26

SASVÁRI SÁNDOR Jászai Mari díjas színművész/énekes
Repertoárja több száz dalt tartalmaz a legismertebb musicalekből, rockoperákból, világslágerekből és saját dalaiból. 

Ezek közül néhány kedvcsinálónak a teljesség igénye nélkül, melyek a műsor részét képezhetik : Jézus Krisztus Szupersztár, Zrínyi1566, Hair, Nyomorultak, A Fejedelem, Magyar Mise, Mária Evangéliuma; valamint a Super Love Hits album dalai.


Céges-és magánrendezvényekre egyaránt :
Legyen szó megnyitóról, évfordulóról, megemlékezésről, ünnepségről, születésnapról, esküvőről, versenyről vagy bármilyen egyéb alkalomról, amikor igényes műsorral szórakoztatná a közönséget, várjuk megtisztelő megkeresését!


Bemutatkozás :
Sasvári Sándor az élet több területén is jeleskedik, biztosan találkozott már mindenki vele valahol: színész, énekes, zenész, lovas és büszke családapa.Számtalan színpadon és szerepben láthattuk már Magyarországon és határon túl is.Jézus szerepében két kiváló darabban is megmutathatta tehetségét: Jézus Krisztus Szupersztárban és a Mária Evangéliumában. A Nyomorultakban 300 alkalommal játszotta Németországban Jean Valjean -t, mely szerepben a hazai közönség is láthatta. Mind a mai napig töretlen sikerrel, több száz alkalommal játszotta már el Az Operaház Fantomja címszerepét.Csupa telt házas előadás fűződik nevéhez: volt többek között a Zrínyi 1566 rockmusicalben gróf Zrínyi Miklós, A Fejedelemben Bercsényi Miklós gróf, Mamma Miában Sam Carmichael, AnnaKarenina előadásban Karenin, illetve korábban Vronszkij. Ezeken kívül szerepelt a Miss Saigon, Evita, Elisabeth, Sztárcsinálók musicalekben is, csak hogy a legnagyobb szerepeit említsem.


Elismerések :
Magyar Érdemrend lovagkeresztje (2018)
Jászai Mari-díj (2013)
A Szent György lovagrend és a Vitézi rend tagjaRegionális Prima díj (2010)
Színház és Filmművészet kategóriábanAz év musical színésze díj (1993)EMeRTon-díj (1993)EMeRTon-díj (1992)Az év zenés színésze díj (1991)