Vincze Lilla adománya egy dedikált bakelit lemez

2019.02.26

Az 1989 -es kiadású Mennyből az Angyal c. nagylemezt 👏 ajándékozta  Vincze Lilla az Arany Korszak Retro Múzeumnak, jótékony célú árverezésre! Aláírását a mobil autogram falunk őrzi!

A 30 évvel ezelőtt készült lemezt 2018 dec. 29-én adta át a Glob Royal CLubban, ahol néhány népszerű retro dallal is megörvendeztette a közöséget. 👏

VINCZE LILLA KONCERT, ÉS ÖNÁLLÓ MŰSORA MEGRENDELHETŐ!

Vincze Lilla karrierje 1986-ban egy történelmi fellépéssel vette kezdetét: a Napoleon Boulevard együttessel megnyerték az Interpop fesztivált. Kérlek, ne félj c. dalukkal. 

Vincze Lilla még az évtized végén jelentkezett első szólólemezével, mely a Lilla címet kapta, ezt pedig további hét önálló album követte az elkövetkező évek során. 

Az ezredfordulót követő években crossover stílusra váltott, 2008-ban ebben a műfajban készítette el Angyalnak, madárnak című lemezét, egy évvel később pedig újra összeállt a Napoleon Boulevard együttessel.

Emellett saját énekiskolát működtet, illetve több színházi produkcióban is láthattuk, eljátszotta például Édith Piafot a Ruttkai Éva Színházban. Templomi koncerteket is szívesen ad, és kamarazenekarral is gyakran fellép, ezen kívül A nagy duett című műsorban is szerepelt, ahol partnere Apáti Bence volt.

DJ. First Lady retro video disco és a Retro Sztárok műsora megrendelhető!