EGÉSZSÉG FELMÉRŐ BUSZ, ÁLLAPOTFELMÉRÉS RENDEZVÉNYEINKEN!

2018.07.22

Ingyenes egészségügyi szűrésen vehetnek részt a rendezvényeinkre látogatók. 

Szűréseket, hasznos rákellenes tanácsokat, értékes ajándékokat, kreatív programokat, "Főzz velünk, reformul!" bemutató főzést és kóstolót, Béres Cseppet és ÉLETIGENLŐK rákellenes életmódmagazint ajándékoznak minden egészségtudatos érdeklődőnek.

Tarts velünk és szűrőkamionunkkal… 

HÍVJA MEG RENDEZVÉNYÉRE A RÁK ELLEN AZ EMBERÉRT ÉS A HOLNAPÉRT TÁRSADALMI ALAPÍTVÁNYT!

Ma már nélkülözhetetlen, hogy minél többen felismerjék milyen fontos a betegségek - különösen a rákbetegség - megelőzésének ismerete, alkalmazása. A Könnyek helyett...tarts velünk és szűrőkamionunkkal! eseményt kiemelten értékelik minden helyszínen, ezért védnökséget vállaltak az egészségügyért felelős (al)polgármesterek, támogatják a megrendezést helyi szakmai partnerek és a média.

Csepeli rendezvényünkön egy délután alatt...

... Elfogyott 200 üveg Béres Csepp, 220 db ÉLETIGENLŐK magazin, 250 kóstoló-adag a 3 fogásos reform ételeinkből és 132 vizsgálat zajlott le a bőr- és szájüregi rákszűréseken. Annak ellenére, hogy esővel indult a nap, április 7-én a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálattal közösen rendezett szűrőkamionos egészségnapon sokan voltak.

Önkormányzatokkal, egészségügyi intézményekkel együttműködve részt veszünk a lakosság számára végzett egészségmegőrző, onkológiai rehabilitációs tevékenységekben, különböző rákszűrések szervezésében, lebonyolításában.

Tarts velünk és szűrőkamionunkkal... program megrendelése

Mire kérhet ajánlatot?

- Komplett fesztivál rendezésére és lebonyolítására.

- Színpad, fény és hangtechnika, tűzijáték, fényfestés.

- SztárDJ-k, koncertek, előadók, sztár fellépők bookingolására.

- Drog - mentes Maraton, sportesemény leszervezésére.

- 3000 adagos óriás bográcsban helyi jellegzetes ételek elkészítésére.

- Retro video disco sztár fellépőkkel, video kivetítéssel, interaktív játékokkal.

- EGÉSZSÉGNAP: Ingyenes egészségügyi szűrések. Hasznos életmód tanácsok, értékes ajándékok, kreatív programokat, "Főzz velünk, reformul!"

Retro disco műsor rendelés

DJ Terbócs Dénes a legendás '80-es évektől a mai Latin slágerekig vonultatja fel az elmúlt 40 év legnagyobb slágereit!

Dévényi Tibor az elsők között D.J.-ként a 70-es években lett ismert. Legismertebb televíziós műsora a Három kívánság volt, mely lehetőséget teremtett kamaszkorú gyermekek hogy találkozhassanak kedvenceikkel.

Retro disco megrendelés
Retro disco megrendelés