DJ Cserhalmi György adománya 2 mikrofon és egy retro kazetta tartó

2018.10.06

DJ Cserhalmi György az ajándékát, illetve a '80-as évek időszakát idéző relikviáit október 6-án adta át az Arany Korszak Retro Múzeum számára.

DJ CSERHALMI GYÖRGY, aki 80-as és a 90-es évek TOP kategóriás lemezlovasa, valamint a Danubius, majd a Petőfi - MR 2 -, később a ROXY rádió szerkesztő-műsorvezetője volt.


1975-ben kapott Előadóművészi működési engedélyt, mint Hivatásos Konferanszié, amivel jogosult lett szerepelni színházban, filmen, Rádióban, TV-ben és egyéb nyilvános helyen. 


1978-ban a Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
BP-DJ-42 sorszámmal - az országban elsők között - a legjobb minősítéssel ''A'' kategóriás lemezlovassá minősítette, majd a hivatalos kormányrendeletek változásával 1991-ben ebben a műfajban is Hivatásos Előadóművészi Működési Engedélyt állítottak ki részére - Nr. 00502 -.

Gimnáziumi tanulmányai alatt zongoraművésznek készült, ám mégis a műszaki pályát választotta és így szerzett diplomát a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán.

Munkája során mind a zenéhez, mind az elektronikához való jó kapcsolatát kamatoztatta. A NOYS SOUND & LIGHT tulajdonosa, 1993 óta. 

RETRO DJ BÉRLÉSHEZ AJÁNLATAINK:

DJ Terbócs Dénes a legendás '80-es évektől a mai Latin slágerekig vonultatja fel az elmúlt 40 év legnagyobb slágereit!

Dévényi Tibor az elsők között D.J.-ként a 70-es években lett ismert. Legismertebb televíziós műsora a Három kívánság volt, mely lehetőséget teremtett kamaszkorú gyermekek hogy találkozhassanak kedvenceikkel.

Vele indult a magyar diszkómozgalom, ő birtokolja hazánk 1-es számú DJ-igazolványát, méghozzá teljes joggal. Keresztes Tibor (Cintula) évtizedeken át mindenhol pakolgatta a lemezeket, és fűzte a csajokat, de mélyen zengő baritonja is ismertté tette.