ELEKTRONIKUS JÓTÉKONYSÁGI ÁRVERÉS

2018.09.01

A sztárok által felajánlott relikviákat honlapunk felületén fogjuk árverésre bocsájtani.

Fotókon, video felvételeken rendezvényeinken bemutatjuk a már begyűjtött ereklyéket.

Rendezvényeink helyszínein a könnyen szállítható és hordozható, általunk leltári számmal ellátott tárgyakat fogjuk közzé tenni (Pl. régi dedikált fotók, kották, lemezek, apró művész kellékek.)

A 2019 szeptember 29-től, a honlapunkon elektronikus árverésen tesszük közzé a relikviákat, sztárvendégeinek adományaira 2020 novemberéig lehet majd licitálni!

Adományozó sztárok a rendezvényeinken:

Köszönjük az együttműködést!

A híres pantomim DJ és showman egy olyan Dynacord keverőt hozott a Retro Múezumba, melyet több, mint 20 évig használt, többek között a SOTE klubban, ahol 1979-ben óriási lendülettel az ország vezető lemezlovasai közé küzdötte fel magát.

Varga Miklós relikviája a Safari együttes ritkaságnak számító bakelit lemeze 1984-ből. A Svéd-Magyar koprodukcióban készült bakelit lemezen híres zenészek közreműködnek, többek között Janne Schaffer az ABBA kísérőzenekarának szóló gitárosa is.

Horváth Edina, az Abbasolut ABBA tribute band énekesnője egy olyan fellépő ruhát ajándékozott múzeumunk számára, melyben a két énekesnő Agnetha Åse Fältskog és Anni-Frid Lyngstad gyakorta fellépett.